5 oktober

Heej!
 
Gud vilken intensiva veckor det har varit! Imorgon börjar kah min tredje vecka på vfun, det känns både skönt och inte föe det är kul att få lära sig men jobbtiderna suger.. att vakna tidigt är inget problem men de är den där helvettesbacken som tat kål på en! Men som sagt snart är det dags för att gå tillbaka till skolan. Vilket menas massa plugg.. usch ser inte fram emot det! 
 
Jag jobbade på stung i fredags, va inte på humör för att festa. Hade inte heller tid när det skall serveras drinkar eller springa efter en som är as packad för att polisen vill veta vart han går. Han va inte kapabel att bli lämnad själv, och hans vänner brydde sig inte.. man börjar undra va de är för vänner... Men fick motion iallafall! Haha :)
 
Igår så va jag ute med ramses, merle och marcus. Hade så sjukt kul! Förfesten har aldrig varit så lyckad som igår. Jag tror jag heller aldrig skrattat så mycket i mitt liv. Kände att det behövdes efter de tre sista helgerna som vart.. men vi hade iallafall jätte kul sen gick vi till MerryCan och det va knappt någon där. Det va bara 30+ så jag kände mig ganska liten, haha. Men vi dansade och bara levde i nuet. Sen gick jag hem till en kompis och sov där. Hade skit svårt att sova när den drog till skolan så passade jag på att sova. Tror jag vaknade vid 12 tiden och va helt lost. Låg där kanske i en timme sen bestämde jag mig för att gå till mig och äta något :) 
 
Så nu har jag diskat och nu ska jag ta hand om alla kläder.. sen blir det städ av stung och eventuellt ska jag på dejt! Ahh va roligt! :D 
 
Nu ska jag gå och göra klart allt sen fixa mig inför dejten ;) 
 
 
 
Vi hörs!