Påsk och lite mer därtill

Efter ca två veckor är jag tillbaka. Får förfrågningar att uppdatera bloggen så tänkte om man skall passa på nu när man sitter på tåget på väg upp till övik. Ganska kul när folk ber en uppdatera haha!
 
Tänkte jag kan göra en summering av de veckorna som gått (som alltid)
 
Är inne på min sista vecka på praktiken och kan inte vara nöjdare med handledare och praktikplats. Har lärt mig massvis med saker och det ska bli både skönt och tråkigt att det tar slut faktiskt.. men jag får ta vara på allting jag lärt mig nu de veckorna jag varit där. Får väll se om man kommer söka jobb där någongång i livet! 
 
Ni som följer mig på instagram har kanske sett att jag begav mig hemmåt till Uppsala under påsken :)! 
Jag åkte hem på tisdagen och har haft det jätte roligt. På tisdagen gjorde jag inget mest bara hängde hemma och även onsdagen lika så. Kände att jag behövde en paus från omvärlden! På torsdagen åkte jag, alex och hennes kille till Stockholm :D vi var tvungen att fixa våra amerikanska pass inför sommarens utflykter! Så vi fick åka till ambassaden och fixa dem :) vet inte om någon varit där, men det är verkligen strikt! De har vakter som står utanför som ser till att man går rätt, du får ta av dig jacka och visa skorna haha.. du får även gå igenom en säkerhetskontroll för att bara komma in! Där inne blir du tillkallad till olika platser. Man känner sig lite rädd för att göra något fel så kanske de skickar ut en haha! Men men det gick bra, så for vi tillbaks till centrum för att shoppa :D fick med mig lite små saker hem, och käkade massa mat, hehe.. men fick iaf med mig en vit kjol, topp med blommor (som ni kan se på bilden nedan) och ett par solglasögon och även ett halsband :)
 
I fredags så åkte jag och mamma till stan för några ärenden, fick med mig lite saker därifrån också och saker till stung. På kvällen åkte jag till Erica och såg hennes nya lägenhet och myste lite :) va länge sen jag umgicks med henne :) sist var jag hemma så hann jag inte med alla. Det ska blir kul att komma hem i sommar då man har så mycket mer tid för att träffa folk :) vi satt iaf och snackade massa skit om saker när vi var små och om framtiden, ganska kul att tänka tillbaka på allting som hon och jag varit med om! Riktigt mysig kusin <3 
 
I lördags så kom mormor över på påskmiddag och stannade nästan hela kvällen, älskar verkligen att ha henne närvarande! Har ju tänkt att tatuera in något speciellt för henne, jag vet fortfarande inte vad.. men kanske kommer på det snart :) 
Sen i söndags så träffade jag Emil en stund, haha kanske två timmar på gränby, gick bara runt och pratade om massa konstigt :)) sen åkte jag hem och där var morfar som var på besök :)) det var även längesen jag såg honom också haha.. vi hade det jätte trevligt och borde faktiskt ta mig en tripp ut till honom och se hans nya ställe :D och idag har det inte hänt något faktiskt. Packat inför hemresan och fick med mig allting haha :) i julas glömde jag hela ryggsäcken hemma så de fick skicka upp den med en tjej på en buss hahah.. somsagt så ser ni att jag intr har gjort så mycket men ändå fått vissa saker gjorda ändå :)) 
 
Så nu till veckan kommer jag jobba ev. Tis, ons, tors och fredag sen är jag klar med sjukhus praktiken :) sen kommer jag gå i skolan en vecka, sen kommer jag ha praktik på ett äldreboende i 5 veckor :) sen är det tenta sen är det nästan sommarlov. Shit vad tiden går fort :)) det är ju redan april liksom! 
 
Aja nu har jag inte så mycket mer att säga.. kanake kommer på något senare och uppdaterar haha!